Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sims3_logo.png

 

Mi történne, ha az egész életedet egy helyben kellene leélned... Aztán hirtelen kiléphetnél onnan, és bárhová elmehetnél a szomszédságban? 

A The Sims 3 megadja azt a szabadságot, hogy egyedi simjeidet az ajtajukon túl egy nyílt, eleven szomszédság várja! A The Sims 3 szabadsága végtelen lehetőségekkel ihlet majd meg, és meglepő, csalafinta pillanatok sokaságával szórakoztat!

Derítsd fel a tökéletesen illeszkedő, eleven szomszédságot!

A The Sims 3-ban a simjeid élete már nem az otthonuk körül forog. Nyisd ki az ajtót, és fedezd fel az új lehetőségekkel zsúfolt várost! Minden simnek egyedi személyisége van, beleértve a simjeid szomszédjait, kollégáit és barátait is. A simjeid találkozhatnak a szomszédaikkal a frissítő, reggeli kocogás közben; elmehetnek vacsorázni a legjobb barátaikhoz, kivihetik a családot a napsütötte parkba, vagy akár elvihetnek egy frissen megismert, dögös új simet egy romantikus alkonyi piknikre a tengerparton. Ápold az életre szóló barátságokat és a viharos ellenségeskedéseket! Ki tudja, mi meg nem történhet, miközben felderíted a simjeid környezetét! Simjeid belefuthatnak volt párjaikba, rég elveszített barátaikba, vagy keserű ellenségeikbe is. A város csak arra vár, hogy felfedezd!
 

Alkoss tökéletesen egyedi simeket!

Alkoss olyan simeket, akik úgy néznek ki mint te, vagy bármelyik ismerősöd. A teljesen új Sim létrehozása képernyő könnyen kezelhető és minden eddiginél erősebb, segítségével tökéletesen egyénivé teheted simjeid külsjét és személyiségét. 

Finomhangolással állítsd be simjeid minden arcvonását, válassz nekik hajszínt, döntsd el, pontosan milyen árnyalatú legyen a bőrük, és még számos más módon alkosd meg életszerű simjeidet! Végtelen divatos lehetőségből választhatsz nekik ruhákat, sminket, kiegészítőket, stílusokat. sosem volt még ilyen egyszerű vékony, telt idomú, izmos, vagy bármilyen más simet készíteni! 

Tervezd meg simjeid személyiségét forradalmi személyiségjegy-rendszerünkkel. Több tucatnyi személyiségjegy közül választhatsz, és akár ötöt is kombinálhatsz, hogy a szomszédságban élő, érdekes személyek sorát alkosd meg. Talán egy idealista, kreatív álmodozót alkotsz meg, aki imád kockázatot vállalni, mert van benne egy cseppnyi kalandorság? Vagy egy érzéktelen, szívdöglesztő társasági lényt faragsz, aki nem törődik a romantikus énjével, és akinek a legsötétebb titka az, hogy igazoltan zseni? Csak rajtad múlik!

Simjeid otthonában mindent testre szabhatsz

Tervezd és építsd meg az otthonokat; most tökéletesen szabadon testre szabhatsz mindent, és a saját szomszédságaidat építheted ki! Simjeid lakberendezésében végtelen lehetőség vár! Bármilyen elképzelhető mintát kiválaszthatsz a bútorjaiknak! A saját, egyéni megjelenéshez válassz ki egy szín- és mintavilágot követő berendezést, vagy keverd a színeket és a mintákat. Végtelen számú lehetőség vár rád, hogy megalkosd simjeid számára álmaik otthonát.

New Gameplay

A szimek mindennapjai a The Sims 3-ban még eseménydúsabbak. Felelj meg a rövid- és hosszútávú kihívásoknak, aztán söpörd be jutalmadat! Személyiségjegyeik, képességeik és pályaválasztásuk függvényében szimjeid rövid- és hosszútávú igényekkel állnak elő, melyek kielégítése szórakoztató feladatok sokaságával halmoz el – itt mindig lesz tenni és elérni valód. Csak rajtad áll, valóra váltod-e szimjeid álmait, melyek élethossziglani boldogságot és jólétet garantálnak számukra!

Megkapja-e szimed a szükséges kiképzést, elég tiszteletet mutat-e feljebbvalói iránt ahhoz, hogy utolsó latrinapucolóból ünnepelt asztronautává váljon? Eljut-e a stadionba, sikerül-e lenyűgöznie a tehetségkutatókat, hogy győzelmei révén elvakult rajongóból sportlegendává legyen? Sikerül-e tökélyre fejlesztenie gitárjátékát, mely koncertek sztárjává, a közönség imádatának tárgyává, névtelen színpadtechnikusból rockbálvánnyá emeli? Szimjeid sorsa a te kezedben van!